Indien u telefonisch contact met mij opneemt vindt een eerste gesprek plaats. Dit kan ook via de mail.

In dit gesprek geef ik de aandacht aan hoe de visagie wordt toegepast, wat belangrijk is hiervoor, en waar u verder op moet letten!

Er wordt een afspraak gemaakt voor een proef make-up: ongeveer 2 maanden voor de bruiloft.

Bij de proef make-up houd ik rekening met de wensen van de bruid en geef tips over wat het mooiste staat bij de bruidsjurk en de accesoires. Ook kan ik desgewenst uw haren verzorgen (hiervoor wordt wel een meerprijs gerekend).

Op de dag zelf zorg ik ervoor dat u er stralend bij zal lopen, en dat uw make-up de hele dag en avond tip top in orde blijft!

Ik ben inmiddels een gediplomeerd visagiste. Het tarief voor bruidsmake-up bedraagt € 100,- (Dit is inclusief de proefmake-up)

Het gaat immers over een profesionele bruids make-up die het totaalplaatje helemaal af maakt!

Het is gewenst op de dag van de proef make-up de helft van het totale bedrag te betalen. De rest wordt afgerond op de dag zelf....

Het is ook mogelijk om voor de naaste familie de visagie te verzorgen,...dit uiteraard in overleg.

Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via tel: 043-6010059 of 06-23346866

U kunt dit ook aangeven via de mail: resy@crystalbodytattoos.nl , indien u uw telefoonnummer doorgeeft, neem ik graag contact met u op!

Reactie van de moeder van deze bruid:
" Hoi Resi. Gisteren was een prachtige dag. Een heel mooi feest gehad waar we enorm van hebben genoten. Voor jou de complimenten en een bedankje omdat je mijn dochter en mij zo mooi hebt opgemaakt. Je hebt met de kleuren de goede touch getroffen. Bedankt en wie weet tot ziens."