Over mijzelf

Mijn naam is Resy Herben-Slijpen. Ik heb al ruim 16 jaar een kleine schoonheidssalon aan huis. Tot 2015 deed ik dit nog naast mijn vaste baan als apothekersassistente. De apotheek heb ik inmiddels verlaten. En ben dus nu echt op mezelf (wat ik ook heel graag wilde).

Ik was er aan toe de uitdaging aan te gaan me meer met mijn salon bezig te gaan houden. Hiermee wilde ik graag gaan uitbreiden naar een ietwat modernere kant van wat een schoonheidssalon zou kunnen zijn. Dit door me bij te scholen met de misschien toekomstige trends die je niet in de meeste salonnen tegenkomt.

Inmiddels heb ik al diverse opleidingen en cursussen afgesloten o.a de professionele visagie, wimperextensions en permanent make-up. Wie weet wat nog meer volgt.

Beetje bij beetje verdiep ik me in de dingen die de iets jongere generatie bezighoudt (en uiteraard de dingen die mij zelf ook interesseren).  Maar natuurlijk wil ik ook de oudere generatie niet overslaan!

Het is het proberen waard en ik mag tot nu toe zeker niet klagen, ik sta zeer zeker ook open voor alle tips en  of interesses van ieder ander!