Wimperextensions

Wimperextensions zijn haartjes die "een voor een" aan een eigen wimper haartje worden bevestigd door middel van een speciale lijm. Oftewel wimperverlenging!

Mooi om te zien: Direct vollere en langere wimpers! Niet veel make up nodig! Een sensuelere blik! Meteen resultaat!

Ik werk met synthetische haartjes, gecoat met een zijden laagje, die varieren in kleur, lengte en dikte. In overleg bepaald de klant zelf welke lengte en dikte geplaatst worden voor een mooi natuurlijk effect! De behandeling voor een eerste set wimperextensions duurt ongeveer 1-1,5 uren (afhankelijk van de hoeveelheid)...dit is inclusief intake.

De wimpers vernieuwen zich regelmatig, daarom blijft het effect van de wimpers gemiddeld 5-6 weken. Dit wordt ook mede bepaald door de persoonlijke verzorging, waarbij absoluut niet met oliehoudende producten opgemaakt en schoongemaakt mag worden, omdat de olie de lijm oplost en daardoor de extensions sneller af vallen. Ik heb hiervoor al diverse make up in de salon te koop, naarmate er vraag naar is zal ik nog meer verzorgingsprodukten aanschaffen op waterbasis, omdat die produkten toch moeilijk te krijgen zijn in de winkels na eigen ervaring!

**Wel wordt aangeraden om de wimpers gemiddeld om de 3 weken te laten bijvullen, omdat de eigen wimpers beetje bij beetje uitvallen (dus ook de extension). Dit komt omdat je eigen wimpers zich iedere 2 maanden in zijn geheel vernieuwen.

De extensions zijn niet schadelijk voor de eigen haartjes omdat ze samen met het eigen haartje gewoon uitvallen. Het is wel verstandig om niet zelf eraan te gaan trekken of te wrijven om ze af te halen, maar toch door een hierin gespecialiseerde schoonheidsspecialiste dit te laten doen. Hiervoor is een speciale lijmoplosser nodig die eerst moet intrekken en daarna met een beetje hulp de extensions makkelijk van de eigen wimpers losweekt. 

Let op! Indien er sprake is van verschillende oogziektes (niet alle) is het niet mogelijk om wimperextensions te plaatsen. Ook als er toevallig een oogontsteking ontstaat als er een afspraak staat is het belangrijk om deze te verzetten.

De behandeling is niet schadelijk bij zwangerschap!! Wel vraag ik hiervoor vooraf een intake formulier in te vullen om eventuele bijkomstigheden achteraf te voorkomen.

Met wimper extensions kan zonder problemen alles gedaan worden zoals douchen, slapen, zwemmen ect.

Aftercare wimpers:

- Eerste 24 uur na behandeling niet nat maken - Nooit waterproof make-up en/of remover gebruiken - Mascara (op waterbasis) kan (indien gewenst) op de puntjes van de wimpers aangebracht worden - Gebruik geen wimperkrultang - Niet wrijven of trekken aan de extensions - Laat de wimpers aan de lucht drogen na het douchen - Af en toe saunabezoek kan - Geen make-up en of remover met olie gebruiken - Verwijder de extensions nooit zelf!

Eventuele andere vragen kunnen altijd gesteld worden via mail of privebericht!

Verzorgingsproducten en Make-Up zijn ook in mijn salon verkrijgbaar!

 

 

Prijzen Wimperextensions vanaf 1-1-2020

Nieuwe set                                  € 50,-

Refill t/m 2 weken                      € 25,-

Refill t/m 3 weken                      € 30,-

Refill t/m 4 weken                      € 40,-

Na 4 weken : nieuwe set           € 50,-

Verwijderen extensions             € 15,-