Ook ik heb een starterskit gekocht bij Young Living en ik moet zeggen: GEEN SPIJT VAN!!

Wat mij hier in heel erg interesseert is de werking van de oliën en wat het met het lichaam kan doen. Ik pas deze ook in mijn salon toe. Ontspanning en welzijn is hierin dan mijn grootste doel.

Ook wil ik andere mensen overtuigen dat er zoveel combinaties van oliën zijn die fysieke klachten enorm kunnen verlichten. Voor alle kwaaltjes vanaf de hoofdhuid tot aan de kleine teen is er wel een toepassing die je in kan zetten!! De starterskit (12 oliën + een mooie diffuser + boekje met vele combinaties) is voor elk huishouden een onmisbaar pakket, de aanschaf ervan klinkt dan wel duur, maar echt... Je hebt waar voor je geld!! 

Wekt dit alles je interesse? Heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op: 0623346866 Dan kunnen we eens afspreken om je geheel vrijblijvend hierover te informeren en de diversiteit aan geuren te laten beleven.

Ik doe elke 1e van de maand een maandelijkse bestelling. Ik kan voor iedereen, ook losse producten meebestellen. Laat het me weten.

Misschien ook heel interessant erbij te vermelden dat Young Living ook heel aantrekkelijke mogelijkheden heeft om hiermee zakelijk te gaan😉 Ook hierover kan ik de nodige informatie verstrekken.

Young Living essential oils

Wat zijn essentiële oliën?

Essentiële oliën zijn unieke aromatische/geurende oliën gewonnen uit planten. Ze worden ingezet bij fysieke en mentale ondersteuning van het lichaam. De werking is zeer krachtig omdat ze sterk geconcentreerd en daardoor 100% puur zijn!

Wist je al dat:

De geurmoleculen van de oliën al na 20 seconden de hersenen bereiken.. Na 2 minuten in het bloed komen en na 20 minuten elke cel in het lichaam bereikt heeft??

DAT is de kracht van de essentiele olien van Young Living!!

  • Pollentrio

  • Combinatie spieren en gewrichten